In English
 

Ennen koulutukseen osallistumista

Jooga sopii kaikille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Näin ollen tarvitaan myös erilaisia jooga opettajia. Voit tulla hyväksi opettajaksi 20 tai 80 vuotiaana tai vaikka et olisikaan erityisen notkea. Joogaharjoituksen pinnallisilla asioilla ei ole merkitystä. Jos sinulta löytyy intohimoa ja olet sitoutunut asiaan, olet tervetullut koulutukseen.

Jooga on elämää mullistava matka, joka ei tule päätepisteeseensä, kun valmistut. Tästä kaikista mielenkiintoisimmasta aiheesta löytyy opittavaa ja harjoiteltavaa koko loppuelämäksi ja aiheenahan on .. sinä itse.

Mikä tekee hyvän jooga opettajan?
Henkilökohtaisista kokemuksistaan opettaminen ja halu tukea muiden kehitystä. Et voi opettaa sitä mitä et ole koskaan itse tehnyt. Jos et ole tehnyt joogaharjoitusta et myöskään hehku harjoituksen tuottamaa iloa ja mielihyvää. Intohimo harjoitukseen ja joogan filosofiaan inspiroi muita oppimaan ja muuttumaan. Tämä intohimo yhdistettynä todelliseen auttamisen ja opettamisen haluun tekee täydellisen oppimisympäristön. Ajattele niitä opettajia, jotka ovat inspiroineet juuri sinua? Opettivatko he sydämestään, sielustaan, elämänkokemuksestaan?

4 adjektiivia, jotka parhaiten kuvaavat opettamistamme

Ammattimainen
Hauska
Käytännöllinen
Muuntuva

Kuinka oppilaat voivat parhaiten valmistautua koulutukseen?
Innostukaa! Ajattele mitä tavoitteita haluasit saavuttaa tai minkälaista muutosta haluasit itsessäsi tapahtuvan. Kannattaa makustella ajatuksella siitä mitä kaikkea voit saada aikaiseksi kokeneiden ja hyvin erilaisten opettajiemme avustuksella. Tietysti odotamme sinulta myös säännöllistä joogaharjoitusta. Jos tarvitset lisäopastusta, ota yhteyttä.

Minkälaisen pätevyyden saat valmistuttuasi?
Seasonal Yoga opettajakoulutus täyttää Yoga Alliancen myöntämän kansainvälisen 200h opetuksen standardit ja valmistuttuasi voit rekisteröityä Yoga Allianceen opettajaksi.
 
SYTT OPISKELIJAT
Etsi lähin Seasonal Yoga tuntisi

Espoo
• Espoo, Keskus
• Helsinki
• Helsinki - Lauttasaari
• Lappeenranta
• Pieksämäki
• Savitaipale
• Turku
• Turku
• Vahto
• Vantaa
• Veikkola
 

Palautteita Suomen Seasonal Yoga Koulutuksesta:


Vuodenaika- ja meridiaaniajattelu tuo niin valtavan määrän lisäarvoa joogaan ja antaa kausirytmin myös tuntien suunnittelemiseen. Oppisisällöt osuu loistavasti myös ihmisen sisälle rakennettuun vuodenaikarytmiin ja edistää tätä kautta kehontuntemusta ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Tämän koulutuksen annilla on helppoa viedä jooga asiakkaalle maanläheisellä tavalla. -During her lessons Sue often used to ask: "Does it make sense?" And my answer was:" Yes, it makes sense! Really!"
En tiedä, olisinko edes lähtenyt opiskelemaan joogaopettajaksi, ellen olisi kohdannut Seasonal Yogaa.

Koulutus on juuri sopiva yhdistelmä asanoita, joogafilosofiaa ja -perinnettä, kiinalaista meridiaanioppia, toiminnallista anatomiaa.


 


© Wellness & Balance Finland, Tillinmäentie 1 E, 02330 Espoo, +358 50 549 6549, suvi(at)wellnessandbalance.fi