In English
 

Seasonal Yoga joogaopettajakoulutus
Espoo 2017-2018
(Koulutusmateriaali on englanninkielinen ja opetus osittain myös englanniksi)

Seasonal Yoga (SYTT) on kansainvälinen itsenäinen jooga koulu, joka järjestää koulutuksia Englannissa, Skotlannissa, Saksassa ja Suomessa. Koulutuksissa tähdätään korkeaan laatuun ja pyritään auttamaan oppilaita löytämään omat vahvuutensa ja yhteys luonnon kanssa. Koulutusohjelmamme on hyvin ammattimainen ja sisältää kattavan kokonaisuuden asanoista joogan filosofiaan.

Koulutuksemme perusta on kuten muissakin Hatha Joogan opettajakoulutuksissa, mutta se sisältää lisäksi oman Seasonal extransa. Pyrimme pitämään koulutusryhmämme noin 15 oppilaan okoisena.
Tämä mahdollistaa hyvän laadun ja yksilöllisen opettamisen.   

Seasonal Yoga koulutus sopii paitsi joogaopettajiksi haluaville, myös niille, jotka haluavat syventää omaa joogaopiskeluaan. Keskitymme siihen, että vuosi tulee olemaan hyödyllisen muutoksen aikaa kaikille koulutukseen osallistuville. Käyttämällä joogan ikiaikaisia tekniikoita ja yhdistämällä niihin kiinalaisen energiatyön ajattelua voimme keskittyä parantamaan omaa harjoitustasi ja yhdistämään sitä myös arkeesi.

Olemme rakentaneet koulutuksen, jossa paneudutaan omaan harjoitukseesi, ruokavalioosi, elämäntapaasi, mielenlaatuusi ja energiaasi. Autamme myös ymmärtämään milloin käyttää oppimiasi työkaluja niin että ne tehoavat parhaiten. Lisäksi käsittelemme joogan filosofiaa ja meditaatiota helposti lähestyttävällä tavalla, jotta ymmärtäisit nämä monimutkaiset, mutta oleelliset asiat.

Tavoitteenamme on avustaa oppilaitamme joogamatkallaan ja olemme mukana tukemassa kehitystä kahdenkeskisissä tapaamisissa, omassa harjoittelussa ja koulutuspäivillä. Jokainen joogaopettaja on erilainen ja sinun tulee ymmärtää itseäsi opettaaksesi muita. Emme halua kouluttaa tietynlaisia opettajia vaan auttaa seuraamaan omaa tyyliä, tunnetta ja intohimoa kuitenkin antaen työkalut, jotta voit tehdä sen hyvin. Tiedämme että monet eivät välttämättä halua opettaa joogaa vaan osallistua koulutukseen enemmänkin itseään ja omaa kehitystään varten. Tämä on täysin hyväksyttävää ja toivotamme heidät ilolla tervetulleiksi.

200 tunnin Hatha Yoga koulutus (RYS200)
Seasonal Yoga koulutus jakautuu 8 lähijaksoon (Pe - Su).
Lähijaksoilla keskitytään Seasonal Flow ja Body Clock (kehonkello) harjoituksiin. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi joogan filosofiaa, asanoita, kriya puhdistamistekniikoita, pranayama hengitysharjoituksia, mantroja, anatomiaa, fysiologiaa, meditaatiota, kehon energia systeemeitä, Qi Gongia ja muita perinteisiä energiaharjoituksia.

Anatomiaopinnoissa käytämme David Keilin Yoga Anatomy koulutusohjelmaa, joka toteutetaan osaksi itseopiskeluna verkossa. Tarjoamme opiskelijoillemme myös SYTT online verkkopalvelun, josta löytyy useita luentoja ja muuta materiaalia tukemaan opiskelua. 
200 tuntia sisältävä koulutus on suunniteltu tutkimaan joogaa syvällisemmin ja se sisältää sekä käytännön harjoittelua että teoriaa. Tätä koulutusta ja koulua kutsutaan Seasonal Yogaksi, koska sisällytämme perinteiseen koulutukseen kiinalaiseen terveystietoon perustuvaa tietoa siitä kuinka voit tasapainottaa harjoitustasi ja energiaasi eri vuodenaikojen kanssa.

Energiakehomme vaikuttaa sisäelimiimme, elinvoimaamme, tunteisiimme ja mieleemme. Seasonal Yoga käyttää tietoa energiakehostamme ja auttaa meitä virittämään sitä joogaharjoituksemme, hengitysharjoitusten ja ruokavalion avulla.

Koulutuksen aikana opetellaan Kiinalaisten viiden elementin teoriaa ja sitä kuinka elementit vaikuttavat harjoitukseen ja elämäntapoihin riippuen vuodenajasta. Saat myös kattavaa kokemusta Hatha Yogan päätyyleistä (Ashtanga / Seasonal Flow/ perinteinen Hatha Yoga) ja eritysryhmien joogasta (mm. tuoli jooga). Kerromme myös N.L.P: stä, markkinoinnista ja siitä kuinka aloitat pitämään tuntejasi. Seasonal Yoga opettajakoulutus täyttää Yoga Alliancen myöntämän kansainvälisen 200h opetuksen standardit ja valmistuttuasi voit rekisteröityä Yoga Allianceen opettajaksi.

Oma Harjoittelu
Vuoden aikana luetaan paljon inspiroivaa ja opetusta tukevaa kirjallisuutta. Kirjalista toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutuksen alussa sinulle annetaan oppimistavoitteet, jotta voit seurata kehitystäsi ja saavutuksiasi vuoden aikana.

Koulutuspaikka
Koulutuksen järjestää Wellness & Balance Finland Espoonkeskuksen Fysioterapian tiloissa osoitteessa Siltakatu 11, 02770 Espoo.

http://www.espoonkeskuksenfysioterapia.fi/yhteydet/

Kouluttajat


Suvi Hakala

Julie Hanson

Sue Woddd

Hinnat ja Ilmoittautuminen
Koulutuksen hinta on 3175 € (2700 € + 475 € ennakkomaksu,
jolla varmistetaan paikka koulutukseen). Early bird hinta 3050 €
(2700 € + 350 € ennakkomaksu) on voimassa, kun ilmoittaudut viimeistään 30.6.2017 mennessä.

Ennakkomaksu 350 €/475 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Seasonal Yoga LTD:lle Skotlantiin. Loppuosa 2700 € laskutetaan Wellness & Balancen toimesta 8 erässä.

Loppuosa koulutusmaksusta laskutetaan Wellness & Balance:n toimesta 8 erässä lähijaksojen yhteydessä.Koulutuksen aikataulu 2017-2018, lähijaksot
Koulutuspäivä pe-su


Aloitusmoduuli 29.9.-1.10.2017 (vko 39)

Lataa kirjallisuuslista tästä >
Syksyn moduuli 17.-19.11.2017 (vko 46)
Talven moduuli 12.-14.1.2018 (vko 2)
Kevään moduuli 23.-25.3.2018 (vko 12)
Alkukesän moduuli 18.-20.5.2018 (vko 20)
Kesän moduuli 6.-8.7.2018 (vko 27)
Myöhäiskesän moduuli 24.-26.8.2018 (vko 34)
Valmistuminen 21.-23.9.2018 (vko 38)

Koulutuspäivien aikataulu:
Perjantaisin klo 14-20
Lauantaisin klo 8-18
Sunnuntaisin 8-16
 Ilmoittautumislomake:

Etu- ja sukunimi:
Syntymävuosi:
Lähiosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:
Puhelin:
Sähköpostiosoite:
Tausta joogan osalta ja miksi haluat osallistua koulutukseen:
Mistä kuulit koulutuksesta?
Lisätietoja:
 


Koulutuksen aikataulu 2016-2017, lähijaksot
Koulutuspäivä pe-su


Aloitusmoduuli 23-25.9.2016  
Syksyn moduuli 21-23.10.2016
Talven moduuli 9.-11.12.2016
Kevään moduuli 10.-12.2.2017
Alkukesän moduuli 31.3.-2.4.2017
Kesän moduuli 19.-21.5.2017
Myöhäiskesän moduuli 7.-9.7.2017
Valmistuminen 25.-27.8.2017 

SYTT OPISKELIJAT
Etsi lähin Seasonal Yoga tuntisi

Espoo
• Espoo - Leppävaara
• Helsinki - Lauttasaari
Helsinki - Munkkiniemi
• Helsinki - Toukola
Hyvinkäää
Inkoo
Ivalo
Karjaa
Kerava
Korso
Kuusamo
Turku

Palautteita Suomen Seasonal Yoga Koulutuksesta:


Vuodenaika- ja meridiaaniajattelu tuo niin valtavan määrän lisäarvoa joogaan ja antaa kausirytmin myös tuntien suunnittelemiseen. Oppisisällöt osuu loistavasti myös ihmisen sisälle rakennettuun vuodenaikarytmiin ja edistää tätä kautta kehontuntemusta ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Tämän koulutuksen annilla on helppoa viedä jooga asiakkaalle maanläheisellä tavalla. -During her lessons Sue often used to ask: "Does it make sense?" And my answer was:" Yes, it makes sense! Really!"
En tiedä, olisinko edes lähtenyt opiskelemaan joogaopettajaksi, ellen olisi kohdannut Seasonal Yogaa.

Koulutus on juuri sopiva yhdistelmä asanoita, joogafilosofiaa ja -perinnettä, kiinalaista meridiaanioppia, toiminnallista anatomiaa.

 


© 2017 Wellness & Balance Finland, Tillinmäentie 1 E, 02330 Espoo, +358 50 549 6549, suvi(at)wellnessandbalance.fi