In English
 

Palautteita Sesonal Yoga Koulutuksesta

• Vuodenaika- ja meridiaaniajattelu tuo niin valtavan määrän lisäarvoa joogaan ja antaa kausirytmin myös tuntien suunnittelemiseen. Oppisisällöt osuu loistavasti myös ihmisen sisälle rakennettuun vuodenaikarytmiin ja edistää tätä kautta kehontuntemusta ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

• Tämän koulutuksen annilla on helppoa viedä jooga asiakkaalle maanläheisellä tavalla. -During her lessons Sue often used to ask: "Does it make sense?" And my answer was:" Yes, it makes sense! Really!"

• En tiedä, olisinko edes lähtenyt opiskelemaan joogaopettajaksi, ellen olisi kohdannut Seasonal Yogaa.

• Koulutus on juuri sopiva yhdistelmä asanoita, joogafilosofiaa ja -perinnettä, kiinalaista meridiaanioppia, toiminnallista anatomiaa.

• Kokonaisvaltainen elämää muuttava kokonaisuus, jossa yhdistyy ikiaikainen joogaoppi kiinalaiseen terveystietoon. Yksilöllinen ohjaus, syvällinen ammattimainen opetus ja pieni ryhmäkoko tarjoaa ainutlaatuisen lähestymisen joogamaailmaan.

• Tästä koulutuksesta alkaa elämänmittainen polku

• Olin ollut henkinen jo ennen Seasonal yoga- koulutusta, mutta meditointien ja joogafilosofian opiskelun myötä löysin todella True selfin, Atmanin, sielun, jonka löytymisen myötä myös sydämeni on avautunut ja ohjaa tällä hetkellä elämäni jokaista valintaa. Suosittelen lämpimästi Suvin Seasonal yoga opettajakoulutusta

• Todella kokonaisvaltainen elämäntapaa ohjaava kokonaisuus, joka syventää luontosuhdetta. Yhdistämällä Seasonal Yogan perinteen länsimaiseen ajatteluun muodostuu timantin vahva tie terveyteen. • Seasonal Yoga koulutus oli tosi antoisaa aikaa. Sopiva yhdistelmä fyysisiä harjoitteita, pähkinöitä aivoille, syventäviä kotitehtäviä ja kasapäin välineitä työlaatikkoon niin itsensä hoitoon kuin muiden inspiroimiseen/ohjaamiseen.

• luontoyhteys - se vahvistui merkittävästi. Kiitos Suvi, Sue, Julie! 
SYTT OPISKELIJAT
Etsi lähin Seasonal Yoga tuntisi

Espoo / Helsinki / Vantaa
Anna-Maija Siljander
Essi Alaja-Wikström
Hanna Porthen
Maria Uhari-Pakkalin
Marjaliisa Majavesi
Ruska Schönberg
Sanna Höhnle
Sini Ratas
Suvi Hakala
 
Hämeenlinna
Eva Travanti
 
Järvenpää
Marja-Leena Ahonen
 
Lappeenranta
Suvi Sinkkonen
 
Nivala
Seija Hernetkoski
 
Pieksämäki
Hanna Suhonen
 
Pori
Sarita Aho
 
Savitaipale
Arja Pylkkö
 
Turku / Vahto
Laura Yliarvela
Siru Murto
 
Utö / Ivalo
Terhi Kaakinen
 
Varkaus
Piia Lindberg
 
Veikkola, Kirkkonummi
Eeva Beckford


 


© Wellness & Balance Finland, Tillinmäentie 1 E, 02330 Espoo, +358 50 549 6549, suvi(at)wellnessandbalance.fi